Björklund och hans löfte till sina barn

Jag lyssnade på veckans Veckopanel från kvartal.se(kan bara rekommendera den) där man bland annat diskuterade om Björklunds eftermäle och där kom det upp igen. Att försöka få hans löfte till sina barn till att vara nåt löjligt. Någonting att skratta åt.  

Som detta löfte, just som löfte till hans barn, är kärnan i allt han gjort. 

Varför håller folk på och fördummar sig själva på detta sättet? Det är inte så att det är direkt svårt att förstå vad karln säger när han pratar om att han gett sina barn ett löfte och hur han använder det i sin retorik. Vad det egentligen betyder.

I en i övrigt bra diskussion med intressanta åsikter och personer, platsar inte denna sortens prat. Det sänker nivån. Vill man diskutera hans löfte så gör det. Diskutera isåfall vad han försöker göra och varför. Eller varför inte retoriken? Men snälla, dra inte diskussionen till twitter-nivå. 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *